Tisa Tours - Agjensi Udhetimesh

Tisa Tours – Agjensi Udhetimesh

Club Falcon Lara

Club Hotel Falcon – 4 yje është ndërtuar në vitin 1993 dhe rikonstruktuar në vitin 2009
Ky kompleks ka një sipërfaqje prej 12.000 m² dhe përbëhet nga 2 ndërtesa
5-katëshe dhe 2 ndërtesa 6-katëshe
Numri total i dhomave është 247 në total prej të cilave 245 dhoma standarte dhe 2 dhoma familjare
Dhomat janë të pajisura me TV, minibar (pijet e lehta), ajër i kondicionuar, kasafortë (me pagesë), tapet, ballkon, dush, telefon (me pagesë), tharëse flokësh
Dhomat pastrohen përditë, carcafët ndërrohen 3 herë në javë dhe peshqirët ndërrohen 2 herë në javë

Brenda kompleksit të Hotelit:
Restorant I Jashtëm, Restorant I Brendshëm, 1 Restorant A La Carte (Turk),
5 Bar-e, Pishinë e Jashtme, Pishinë e Brendshme, Pishinë për Fëmijë, Plazh, 3 Rrëshkitëse, Fitness, Sauna, Banjo Turke, Disko, Mini Futboll, Miniclub, Volejboll në Plazh, Fushë Tenisi, Fushë Volejbolli dhe Basketbolli, Muzikë Live, Dyqane, Kujdestare për Fëmijë, Parukeri, Park Lojrash, Ping Pong, Lojë me Letra, Shkëmbim Valute, Internet Kafe, Internet në Loby, Makina me qera, Shërbim Lavanterie, Shërbim Mjekësor etj.

Më Shume Detaje: Koncepti “All Inclusive”

“All Inclusive” përfshin:

 • Mëngjesi, dreka dhe darka bufe në Restorantin Kryesor.
 • Të gjitha pijet alkolike të vendit dhe jo alkolike nga ora 07 deri në orën 24:00.
 • Restorant A La Carte (Turk, Mongolez, Mediterran 1 herë në javë falas, shërbimi me pagesë
 • Animacion
 • Akuapark
 • Aerobi
 • Gjimnastikë
 • Fitness
 • Sauna
 • Banjo Turke
 • Volejboll në Plazh
 • Tenis
 • Basketboll
 • Muzikë Live
 • Mini Futboll
 • Ping Pong
 • Disko (pijet me pagesë)
 • Lojë me letra
 • Cadrat dhe shezlonge në plazh dhe pishinë
 • Dyshekë në plazh dhe pishinë
 • Peshqirë në plazh dhe pishinë (me depozitë)
 • Për fëmijët:
 • Menu për Fëmijë
 • Pishinë e Jashtme
 • Mini-club (4-12 vjec)
 • Park Lojrash

16/07/2010 NE 25/08/2010
Dhoma Standarte nga
4 Adult  108+37+37 Euro
3 Adult+1 Chd(0-14.9) 108+ 37 Euro
2 Adult+2 Chd(0-2.9) 108 Euro
2 Adult+2 Chd(3-14.9) 108+27 Euro
2 Adult+1 Chd(0-2.9)+1 Chd(3-14.9) 108+27 Euro

16/07/2010 NE 25/08/2010
Dhoma Standarte teke nga
2 Adult  81+26.8 Euro
1 Adult+1 Chd(0-2.9)81 Euro
1 Adult+1 Chd(3-14.9) 81+26.8 Euro

26/08/2010 NE 20/09/2010
Dhoma Standarte nga
4 Adult  80.6+27.8+27.8 Euro
3 Adult+1 Chd(0-14.9) 80.6+27.8 Euro
2 Adult+2 Chd(0-2.9) 80.6  Euro
2 Adult+2 Chd(3-14.9) 80.6+20.16 Euro
2 Adult+1 Chd(0-2.9)+1 Chd(3-14.9) 80.6+20.16 Euro

26/08/2010 NE 20/09/2010
Dhoma Standarte teke nga
2 Adult  60+20 Euro
1 Adult+1 Chd(0-2.9)60 Euro
1 Adult+1 Chd(3-14.9)60+20 Euro